3.11.2014

Homorummutusta

Nätti Nazima ihmettelee tuoreimman blogikirjoituksensa otsikossa, jotta mitä ihmettä se semmoinen homorummutus on. Intrigööriä se jäi myös vaivaamaan, koska en ole koskaan kuullut oikeaa homorummutusta.

Aidon homorummutuksen hakeminen juutuupista kesti kumminkin vain hetken. Laitan siitä postauksen loppuun videonpätkän, jos on on muitakin epätietoisia kuin meikäläinen. Video on kai toissa kesän pridemarssista Nottinghamista. Olisiko oheinen kuvakin lähtöisin sieltä?

Oma homokantani on suvaitsevainen, sillä mitä sillä olisi mulle väliä, menevätkö homppelit keskenään naimisiin vai tyytyvätkö he siihen, minkä laki sallii nyt eli parisuhteen rekisteröimiseen.

Intrigööri on edelleen sitkeästi kirkon jäsen, perinteiden vuoksi ja siksi, koska suomalainen kirkko tekee mielestäni kuitenkin enemmän hyvää kuin pahaa. Minusta kirkon pitäisi jättää mahdollinen homojen kirkossa vihkiminen omien pappiensa harkintaan. Jos jonkin seurakunnan pappi haluaa vihkiä homoja, kirkko saa siellä uusia kävijöitä. Änkyräpappikin saattaa kerätä kannattajia kirkkoon.

En tiedä, enkä välitä siitä, mitä itse Jesse olisi mahdollisesti tästä asiasta ajatellut tai sanonut. Ehkäpä kristittyjen mestari olisi halunnut sallia kaikkien Luojan lasten tulla luoksensa? Tosin mestari ei tainnut suvaita ihan kaikkea, eikä olla kaikille lempeä?

Papit ovat uskonasioissa paljon tietävämpiä asiantuntijoita kuin tämmöinen puolipaatunut maallikko. Miksi ei luotettaisi pappien harkintaan ja oltaisi suvaitsevia myös heitä kohtaan? Vähemmistöjen eriarvoistaminen tai vaino ei ole koskaan oikein, elleivät he itse vainoa toisia lajitovereita tai haittaa muita liiaksi, jolloin tarvitaan maallisten lakien ja virkavallan apua. 

Tässä ne homot nyt rummuttavat ihan hurjina. Jos video ei toimi, laitan siitä vielä linkin tuupiin.





***

Ei kommentteja: