16.12.2012

EU:n johtajat kyborgeja?

Näin joulun ja vuoden 2013 alla, maya-maailmanloppua vasten maailmalla kiertää sitkeitä huhuja, joiden mukaan useimmat EU:n komissaareista ovat kyborgeja. Näin on kuulema myös unionin johtavassa virkamieskaartissa ja EKP:n johdossa. Monien muidenkin maiden poliittiset vallanpitäjät käyttäytyvät aika mielenkiintoisesti.

Intrigöörin mielestä tällaiset huhut ovat liioiteltuja, kysymys ei ole varsinaisista kyborgeista, sillä useimpia johtajistamme on vain vähän viritetty. Heihin on asennettu NWO:n toimesta mm. Bilderberg -kokousten yhteydessä huomaamattomia nanokokoisia bioyhteensopivia istutteita. Uusimmat nanotehosteet asettuvat osaksi ihmisen kehon normaaleja kudoksia ja niitä käytetään terveydentilan ylläpitoon, sekä aivotoiminnan haluttuun sääntelyyn ja vakauttamiseen.


Olemmehan panneet merkille, etteivät EU-komisaarit näytä koskaan vanhenevan, eivätkä he edes koskaan aikuta väsyneiltä! EU:n komissaarit jaksavat aina vain uudestaan innostua integraation tiivistymisestä, UE:sta eli Uudesta Euroopasta. 


Johtajamme ovat myös yli-inhimillisen taitavia manipuloimaan, sillä he saavat aina kaikki euromaiden ministerit  mukaansa kuin lapset joulupuurolle mantelia etsimään tai lahjasäkkiä auki repimään. Onko myös unionin jäsenmaiden poliittista johtoa manipuloitu?


Eniten tosiaan koko yhdentymisessä ihmetyttää se, etteivät euroalueen kansallisvaltioiden päättäjät näytä ikinä asettuvan toden teolla vastustamaan vallanhimoisten komissaarien esityksiä. Ennen itsenäisyyttä puolustettiin aina kohdistamalla tähtäimet ja ajamalla tykit rajalle riviin. Nykyisin jäsenmaiden vähät vastalauseet  annetaan kuin ulkoa opeteltuina, vain äänestäjiä ja poliittisia kilpailijoita varten. 


Kansallisissa parlamenteissa kaikki EU:n tai UE:n diktaatit siunataan aina mitä pikimmin.  No, pian jäsenmaissa otetaankin vastaan vain saneluita, eikä tule enää mitään ehdotuksia. Sitten kaikki poliitikot ja johtavat virkamiehet ovat tyytyväisiä ja entistä myöntyväisempiä saadakseen säilyttää hyvin pehmustetut tehtävänsä ja omat auvoisat tulevaisuuden näkymänsä.


Euron pelastamista leimaa aina kokouksesta toiseen armoton kiire. On kuin jokin sisäinen pakottava ääni ajaisi kaikkia kiivaasti eteenpäin kohti yhteistä päämäärää, ensin liittovaltioon ja sitten maailmanhallitukseen. Toteuttavatko kaikki vain orjallisesti suurta suunnitelmaa? Säätelevätkö heitä ehkä oikeasti hienovaraiset sisäiset nanoistuteet kuin feromonit murkkuja? 


Salaliittoteoriat uusiksi!


Uuden maailman järjestelmäherrat toteuttavat kai aikanaan totalitarismin perinteiseen tapaan heikomman aineksen puhdistuksen. Siihen ei tietysti kukaan meistä (tai teistä) järkevistä kansalaisista vähääkään usko ennen kuin mustat kopterit, bussit ja pitkät junat jonakin yönä tulevat. Synkimpien arvioiden  mukaan elämme kuin ihmiset vähän ennen suurta kauhua 30-luvun lopun Euroopassa tai 70-luvun alun Kambotzassa.


Uusimmat nanoelektroniset kolmiulotteisen verkon muodostavat istutteet on tiettävästi kehitetty mm. Harvardin yliopistossa, muualta ei ole tihkunut mitään tietoa. Harvardissa tiettävästi joitakin vuosia sitten sitten onnistuttiin ensimmäistä kertaa työskentelemään samassa mittakaavassa kuin ihmisen solut eli kudosten rakenteet.  Uusin tekniikka lähestyy yhteensopivuudessa jo luonnon omia mittakaavoja ja toimintoja.


Istutteiden asennus ihmiseen on nyt mahdollista jopa keskeyttämättä biologista prosessia ja se käy nopeasti. Tarkkaa menettelytapaa ei kuitenkaan ole onnistuttu paljastamaan. Sen verran tiedetään, että uudet sulautetut implanttisolut kasvavat äkisti kiinni olemassaoleviin kudoksiin. Tämä huippusalainen tekniikka pitää sisällään mm. geenimuunneltuja verisuonia ja nanotietotekniikkaa, ehkä pitäisi puhua jo nk. kvanttitietokoneista.


"Viime kädessä nanomittainen elektroniikka sulautuu osaksi ihmisen kudosta niin, ettei voida enää määritellä, missä kudos loppuu ja elektroniikka alkaa", kertoo erään asiaan vihkiytyneen järjestön nimetön edustaja.


Intrigööri ainaisena optimistina voi kuitenkin torjua suomalaisten huolen talouskomisaarista: Sisäpiirin tietolähde oli Ollin kanssa yhtä aikaa koulussa Mikkelissä. Hänen mukaansa suomalainen talouskomissaari on kyllä oikea ja aito ihminen:


"Samanlainen Olli on vieläkin kuin oli silloin pienenä, peräänantamaton ja määrätietoinen.  Jo esikoulussa Olli uskoi hellittämättä joulupukkiin ja hammaskeijuun. Hän suuttui, jos joku uskalsi niitä epäillä. Samat inhimilliset piirteet hänestä löytyvät yhä edelleen uskossa EU:hun ja eurovaluuttaan."



Entä Jyrki ja Jutta? Sisäpiirin mies naurahtaa: "Heille ei tarvita nanoistutteita. Euroryhmän kokouksissa annetaan vain kevyen hypnoosin ylläpitohoitoa. 

Stubbia on kyllä joku epäillyt kyborgiksi, kun hänellä on aina niin luja, mutta lähinnä omiin uskomuksiin ja lobbareiden väitteisiin perustuva usko. Mies jaksaa juostakin puoli päivää hymy naamallaan."


Näin on, kun planeetta Niburu ja öhkömönkiäisten armeija lähestyvät kuun tai ehkä vasta Saturnuksen takana. Samaan aikaan Telluksella koko tonttujoukko valmistautuu vuoden parhaille puurojuhlille. Ehkäpä  joulun vietto kannattaa aloittaa jo alkavalla viikolla, ainakin meidän tavisten eli heikomman aineksen. Sillä kuuluisalla yhdellä prosentilla on tietysti joulu ainainen.



* * *

2 kommenttia:

Jussi kirjoitti...

Hienoa, että euroopan johtajat on implantoitu, ei tarvitse turhaan huolestua, että tekisivät jotain hölmöä.

intrigööri kirjoitti...

Näin on! Katainenkin on nuiva kotimaan työllisyydelle, kuten Turun telakan risteilijätilaukselle. Kreikkaan ja kaikille eurokroisoksille löytyy aina vekseleihin nimiä. Ei tuollaista voi tavis ollenkaan ymmärtää, kun ei ole turboa nupissa, eikä ole edes hypnoosissa.